Adrian .. rozmawiałem z tobą w poniedziałek.. we wtorek dowiaduje się ze nie żyjesz..;( [*]
mogli nie jechać tak szybko to by się nic nie stało, jednak współczuje rodzicom tego chłopaka..
z tego co wiem to pogrzeb Adriana w sobote ale nie znam godziny
serce się kraje jak widać ilu debili dostaje prawo jazdy. Dobrze, że jednego półmózga mniej. szczęście tylko, że nie zabił osoby w punto.
Przestańcie bo to przykre, wypisujecie takie okropne rzeczy a w waszych rodzinach na pewno są osoby, które do świętych na drodze nie należą. Tym bardziej, że na pewno są dobrymi ludzmi jak Ci którzy zginęli w tym wypadku, więc darujcie sobie przykre komentarze.
widać ,że na temat Adriana wypowiadają się najbardziej Ci którzy go nie znali ! Był on spokojnym , miłym , wychowanym chłopakiem i nie wiem do czego dążycie !
ogólnie niestety przychylam się do opinii bizona. i naprawdę, serce się kraje... z wielkim żalem to dodam,ale kto Adriana znał,wie jakie miał podejście do samochodów... szkoda.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!